Biography

InnuZenn a luat nastere in 27.02.2012 si este un proiect care promite foarte multe prin productiile si remixurile parca scoase pe ‘banda rulanta’ dar foarte precise in a atrage ascultatori din toate colturile lumii.

Andrei Cazacu (Zenn) - orasul unde s-a nascut fiind Bucuresti, iar orasul actual fiind Urziceni, porneste cu numele DJ CLP (CLP – porecla din copilarie), dar renunta la acest nick in toamna 2009 in favoarea “Zenn”-ului. Pana in vara anului 2011 a fost doar DJ (mixing), fiind si resident la un club pentru o perioada de cateva luni. Avand in acea vara prima intalnire cu software-ul FL Studio, acesta devine producator, realizand pentru evenimentele la care lua parte Personal Edit-uri, incercand sa-si puna propriile versiuni ale melodiilor preferate in club, primind feedback pozitiv. Astazi remixeaza piese mari romanesti, dar si internationale, fiind apreciat nu numai de romani, dar si peste hotare.

Florin Avram (Innu) – locuieste in Brasov , acesta fiind si orasul sau natal . Pasionat de muzica de la varsta frageda, el a urmat cursurile unei scoli de muzica. La varsta de 12 ani, a avut primul contact cu programele de productie muzicala, incercand sa realizeze diverse remixuri ale unor piese cunoscute. In acesti cativa ani de studiu, exercitiu se creaza o legatura stransa intre muzica si Innu, si o mare dorinta de a transmite sentimente prin muzica unui public numeros, dorinta de ai satisface pe oameni, de ai indeparta de viata de zi cu zi ducand-ui intr-o lume a lor.